EVA – Fjellrypas møte med natur i naturens egne materialer

  • Home
  • /
  • service
  • /
  • EVA – Fjellrypas møte med natur i naturens egne materialer

Eva dressen Fjellrypas eget design tilpasset din kropp.

Vi kan sy Eva dressen eller kun anorakken etter dine mål og i flere farger. Flere av våre kunder har ønsket seg en jakke i stedet for anorakk og det har vi selvsagt imøtekommet. På anorakken og jakken har vi festet en pelskrage som kan kneppes av. Buksen fungerer fint som en overtrekksbukse og er lett og ta av og på. Vi har «pyntet» både anorakk/jakke og bukse med knapper som gir plaggene en ekstra karakter.

Materialet i dressen, Ventile, er et fantastisk tettvevd og sterkt bomullsmateriale, som både tillater kroppen å “puste”, samtidig er det vindtett og vannavstøtende. Bomulssfibrene utvider seg når de blir utsatt for fuktighet og de tørker fort. Ventile er ikke hverken coatet eller impregnert og beholder sine egenskaper gjennom hele plaggets levetid. Sist men ikke minst, Ventile har ingen negativ påvirkning på miljøet den dagen klesplagget er utslitt.

Utviklingen av Ventile startet på 1930-tallet og da var produktet brannslanger. Under andre vedenskrig ble materialet brukt i flyverdrakter. Egenskapene i materialet gjorde det mulig å ha dressen på seg i mange timer og bidro til overlevelse om piloten skulle falle i vannet.

Kom gjerne innom oss på Skarnes for å prøve produktene.

Bestilling kan sendes til eli.skoland@fjellrypa.no

  Fjellrypa er historien om en kvinnelig gründer som i sin bruk av natur så et udekket behov for klær og utstyr som tar kvinnens anatomi og behov alvorlig. Fjellrypas kolleksjon er utviklet for kvinner på kvinners premisser.

Kontakt oss

Sentrumsvegen 20, 2120 Sagstua, Nord-Odal Tlf.:48 11 41 07 Email:eli.skoland@fjellrypa.no
© Copyright 2016 - Fjellrypa Products AS - Programmering Østlandsweb